Zgodovina KAGO

Izkušnje segajo v leto 1990 z marketinškimi aktivnostmi in tehnično prisotnostjo blagovne znamke Loctite na Slovenskem trgu. Korporacija Loctite je s pripojitvami naprednih blagovnih znamk Permatex, Teroson, ….rasla na vseh svetovnih trgih. Henkel je po prevzemu leta 1997 večino teh blagovnih znamk prodal – tudi Permatex.

Mejniki podjetja KAGO:

  • 2008: ustanovitev in predstavništvo blagovne znamka Permatex za področje Slovenije vezano za industrijske izdelke
  • 2011: razširitev programa z blagovnimi znamkami Devcon, Polymix, Wico, Procure,Lockfast,
  • 2018: praznujemo 10 – letnico uspešnega poslovanja
  • 2019: v prodajo dodali znamko Elantas, ki se ukvarja z zaščito elektronike…

Majhnost je naša prednost, saj smo odzivni in v kombinaciji s strokovnim znanjem podkrepljenim z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami, predstavljamo zanesljivega poslovnega partnerja.

Odločite se modro, odločite se za KAGO!

Kontakt

podjetje

Naslov
Kontaktna oseba

Telefon

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: prodaja@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kago Aleks Kalčič s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.