Konstrukcijsko lepljenje

Perma Poxy 5 minutni dvo-komponentni epoksi (prozoren)

Pet minutni 2K epoksi lepilo primerno za optično prozorno linijo lepljenja. Za lepljenje stekla in splošne namene.

 • 84101 – 25 ml pištola

Perma Poxy 4 minutni dvo-komponentni epoksi (siv)

Štiri minutno 2K epoksi lepilo idealno za popravilo in polnjenje rež, krpanje in polnjenje poškodovanih kovinskih delov.

 • 84109 – 25 ml pištola

PERMATEX visokotemperaturni epoksi

Epoksi za industrijsko uporabo, ki vsebuje titan narejen za visoke temperature. Posušen je trd kot kovina in se lahko brusi, vrta in lakira. Odporen do 260 stopinj C.

 • 84333  56 g

PERMATEX Water Bond

Epoksi za vse splošno uporabo, ki se lahko suši pod vodo. Uporaben za popravila in tesnjenje vseh vrst materialov. Izdelek se ne krči in ni vnetljiv. Uporaben za popravila kjer se uporablja pitna voda.

 • 84331  56 g

PERMATEX polnilo za kovine

Uporaben za popravilo kovinskih in lesenih delov.

 • 25909  99 g

PERMATEX tekoče izolacijsko sredstvo

Je enostaven za nanašanje, še posebno na težko dostopnih mestih. Dobro se oprime na različne površine in tako nadomešča spajkanje, izolirni trak, vrstne sponke in skrčljive cevi. V manj kot 5 minutah ni več lepljiv in zagotovi trajno elastičen spoj.

 • 85120 118 ml

Kontakt

  podjetje

  Naslov

  Kontaktna oseba

  Telefon

  V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, Kago Aleks Kalčič s.p., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Kago Aleks Kalčič s.p., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: aleks@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Kago Aleks Kalčič s.p., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite Varovanje podatkov