Lepilo za ležaje z tesnim prilegom

Lepilo za ležaje z tesnim prilegom

Za uporabo na cilindričnih delih, kjer razmaščevanje ni možno. Izdelek je testiran in priporočen za utrjevanje ležajev. Barva: zelena

 • 60950 – 50 ml steklenica

Visoko temperaturno lepilo za puše

Priporočljiv za utrjevanje delov s tesnim prilegom, npr. lepljenje ležajev in podložnih ploščic. Barva: zelena

 • 64000 – 6 ml tuba
 • 64050 – 50 ml steklenica

Lepilo za puše z zračnostjo

Ima najboljšo odpornost na dinamične, aksialne in radialne obremenitve. Priporočljiv za gredne zveze za zobnike, jermenice in podobne cilindrične spoje.

 • 68050 – 50 ml steklenica

Kontakt

  podjetje

  Naslov

  Kontaktna oseba

  Telefon

  V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, Kago Aleks Kalčič s.p., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Kago Aleks Kalčič s.p., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: aleks@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Kago Aleks Kalčič s.p., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite Varovanje podatkov