Mazanje

Permatex večnamensko mazivo

Za splošno uporabo. Odstrani vlago in preprečuje korozijo. Idealen za fino mazanje kovin. Uporaben za mazanje: krmiljenja, podvozja, puš, tečajev, ključavnic.

 • 80052 – 340 ml aerosol

Permatex silikonsko mazivo

Večnamensko silikonsko olje, nizke viskoznosti za mazanje kovinskih in nekovinskih površin. Lahko se uporablja tudi kot ločilno sredstvo.

 • 80070 – 400 ml aerosol

Mazivo za verige

Ščiti pred oksidacijo in podaljšuje vzdrževalne cikluse. Uporablja se v odprtih sistemih za mazanje verig, transporterjev.

 • 80075 – 340 ml aerosol

Anti-Seize visokotemperaturno mazivo

Ne vsebuje kovine. Primeren za uporabo v prehrambeni idustriji na nerjevečem jeklu in vlažnem okolju. Barva: siva

 • 81464 – 340 g aerosol

Anti-Seize visokotemperaturno mazivo na osnovi niklja

Namenjen vijakom, ki so izpostavljeni zelo visokim temperaturam, npr. izpušni lonci in kolektorji. Temperaturna obstojnost do 1316 °C. Barva: siva.

 • 77164 – 450 g steklenica s čopičem

Večnamensko belo mazivo

Namenjeno za zmanjšanje trenja med kovino in kovino, kovino in plastiko. Ščiti pred rjo in naredi površine brez trenja. Ne vsebuje ODCs. Odporna na vlago in visoke temperature. Šifra izdelka Barva: bela.

 • 81981 – 450g aerosol

Mazivo za jermene

Podaljšuje življenjsko dobo jermena. Obnovi gibkost in prožnost. Preprečuje zdrsavanje jermena zaradi vročine, mraza, vlage, praha. Odpravlja škripanje.

 • 80073 – 370g aerosol

Kontakt

  podjetje

  Naslov

  Kontaktna oseba

  Telefon

  V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, Kago Aleks Kalčič s.p., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Kago Aleks Kalčič s.p., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: aleks@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Kago Aleks Kalčič s.p., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite Varovanje podatkov