Nega rok

Vekto čistilo za roke

Čistilo za roke, za močno umazanijo.

Novo: z naravnimi sredstvi za drgnjenje.

PERMATEX® anti-bakterično čistilo za roke

Uporabno za razkužilo in čistilo rok.

 • 95105  221 ml

Fast Orange Grease X pralni prašek za perilo

Vsebuje patentirano snov, ki odstrani vse trdovratne madeže in vonjave iz delovnih oblačil. 2x koncentrat lahko perete do 40x

 • 22340  1,18 L

Dinitrol čistilo za roke

Čistilo nanesite na suhe roke in drgnite (brez vode) dokler ne odstranite umazanije ali maščobe. Splaknite z vodo ali obrišite. Ohranja vlažnost in mehkobo kože. Vrednost pH je enaka kot jo ima koža. Biološko razgradljivo.

 • 7710  10 L

Kontakt

  podjetje

  Naslov

  Kontaktna oseba

  Telefon

  V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, Kago Aleks Kalčič s.p., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Kago Aleks Kalčič s.p., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: aleks@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Kago Aleks Kalčič s.p., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite Varovanje podatkov