Novo

Vekto čistilo za roke

Čistilo za roke, za močno umazanijo.

Novo: z naravnimi sredstvi za drgnjenje.

Permatex industrijsko čistilno sredstvo

Permatex-industrijsko-cistilno-sredstvo

Večnamensko čistilno sredstvo za pripravo površin pred lepljenjem in za razmastitev.

  • 12546 3,8 L

Permatex Screw Glue gel za popravila

Permatex-Screw-Glue-gel-za-popravila

Preprečuje odvitje zvez, ki so izpostavljene vibracijam. Priporoča se v primeru ko je potrebno zvezo pri servisu razstaviti z običajnim orodjem. Uporabno za vijake, ki so poškodovani in kjer moramo nanašati lepilo vertikalno.

  • 28205 5 ml

Permatex Screw Glue Multi-material lepilo

Permatex-Screw-Glue-Multi-material-lepilo

Preprečuje odvitje zvez, ki so izpostavljene vibracijam. Priporoča se v primeru ko je potrebno zvezo pri servisu razstaviti z običajnim orodjem. Uporabno za vijake in čepe vseh vrst materialov (les, kovina, keramika, plastika…)

  • 28207 5 ml

Kontakt

podjetje

Naslov
Kontaktna oseba

Telefon

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: prodaja@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kago Aleks Kalčič s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.