Priprava površine

Čistilo delov in zavor brez klora

Čistilo za sestavne dele, ki ne pušča ostankov. Idealen za uporabo pred nanosom lepil in tesnil. Združljiv je s kovinskimi, steklenimi, gumijastimi in barvnimi površinami ter z večino plastičnih materialov.

 • 82220 – 567 g aerosol

Čistilo za električne kontakte

Ne poškoduje izolacijskega zaščitnega laka. Primeren za čiščenje električnih kontaktov, relejev, stikalnih naprav, … Odstrani vlago in naredi vodoodporen sloj.

 • 82588 – 450g aerosol

Odstranjevalec lepila in tesnil

Hitro odstrani lepljive ostanke nalepk, trak, katran, žuželke, mast in druge lepljive snovi. Ta vsestranski lepilni odstranjevalec ne vsebuje acetona in je varen za uporabo na praktično kateri koli površini, vključno z okni, avtomobilih, odbijači, vinil, usnje, tkanine, kovine, plastike, lesa.

 • 80025 – 170g aerosol

Kontakt

  podjetje

  Naslov

  Kontaktna oseba

  Telefon

  V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, Kago Aleks Kalčič s.p., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Kago Aleks Kalčič s.p., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: aleks@kago-lepila.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Kago Aleks Kalčič s.p., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite Varovanje podatkov